OVER VEDEGIN

Vedegin is een interieur-ontwerpbureau en bestaat uit een bevlogen team van een interieur-ontwerper, een project-manager en een bouwkundig adviseur met een gezamenlijke missie: het realiseren van verrassende, unieke interieurs, binnen een bepaald budget en volgens een strakke planning. Bij ons weet je zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is, want wij denken na over elk detail.

Neem contact op

JOUW INTERIEUR NAAR EEN HOGER PLAN.

“Het verhaal van Pauliens mooie interieur-ontwerpen ging als een lopend vuurtje door Hilversum en omstreken.”

ONS VERHAAL

Vedegin is in februari 2021 opgezet door Paulien van der Grinten. Na een jarenlange carrière als advocaat besloot zij eindelijk haar passie te volgen, een tuin- en interieuropleiding te doen en aan de slag te gaan als interieurontwerper.

Het begon met het verbouwen en inrichten van huizen van mensen uit haar persoonlijke netwerk, maar heel snel kwamen de serieuzere klussen. Het verhaal van Pauliens mooie interieurs waarbij ook nog eens de uitvoering van A tot Z geregeld was, ging als een lopend vuurtje door Hilversum en omstreken. Zo kwamen (en komen) er meer en meer mensen bij haar terecht.

Algauw werd het werk te veel voor Paulien alleen. Ze besloot Nieske Lith en haar vader Mathijs van der Grinten aan te haken. Nieske om een deel van de structuur en planning op zich te nemen en Mathijs die zich als gepensioneerd maar bevlogen architect buigt over eventuele (ontwerp)technische aspecten.

Met z’n drieën vormen ze een ijzersterk team dat ervoor zorgt dat het proces gestroomlijnd verloopt en de uitvoering tot in de puntjes klopt. En het belangrijkste van alles: dat ze hun opdrachtgevers bieden waar ze naar op zoek zijn: een plek waar ze zich thuisvoelen en elke dag opnieuw van genieten.

OVER PAULIEN

Ik vind het geweldig om interieurs te ontwerpen en zo’n verbouwing of make-over helemaal in goede banen te leiden. “

Ik ben Paulien van der Grinten, gepassioneerd interieurontwerper en eigenaar van Vedegin interieur-design. Als dochter van een architect was ik al van jongs af aan bezig met tekenen, knutselen en legohuizen bouwen. Ook toen ik ouder werd, was ik altijd druk met het inrichten en veranderen van mijn eigen interieurs en die van vrienden en familie. Toch durfde ik niet echt voor het interieurvak te gaan en bleef het een hobby. Ik speelde op safe, ging rechten studeren en ben 10 jaar werkzaam geweest als advocaat aan de grote Zuidas-kantoren. 

Maar: de liefde voor interieurs en alles daaromheen bleef. Na de geboorte van mijn twee kinderen, merkte dat ik op een andere manier in het leven stond. Ik was klaar met de kantoorpolitiek en altijd maar conflicten uit te vechten voor cliënten. Ik besloot een tuin- en interieuropleiding te volgen en te gaan doen waar ik altijd al blij van werd: mensen helpen met het samenstellen en realiseren van hun droomhuis. Ik vind het als interieurontwerper geweldig om het perfecte interieur-ontwerp te bedenken en zo’n verbouwing en/of make-over van een huis helemaal in goede banen te leiden. Met een duidelijke planning, een kop en een staart en natuurlijk een oogverblindend en verrassend resultaat. 

Ik heb een creatief brein, ben pietje precies en sta bekend om mijn heldere en fijne manier van communiceren. Ik neem de wensen van mijn opdrachtgevers altijd als uitgangspunt voor mijn ontwerpen. Dat zij tevreden zijn en zich thuis voelen is voor mij het allerbelangrijkst.

OVER NIESKE

” Het geeft me een kick als alles op en top geregeld is! “

Ik ben Nieske Lith, de rechterhand van Paulien op het gebied van planning, structuur en logistiek. Als projectmanager van Vedegin zorg ik ervoor dat alle praktische zaken rondom de projecten duidelijk, op tijd en overzichtelijk zijn geregeld. Denk bijvoorbeeld aan het bestellen en leveren van meubels, het bijhouden van de mailbox en financiële zaken. Veel mensen omschrijven mij als ‘een groot organisatietalent’. Dat is ook wat ik het liefste doe, zelfs in mijn vrije tjid. Dat begon al heel jong met activiteiten voor de korfbal. Bij de sportclub, vrienden, school of klanten. Als er iets geregeld moet worden dan ben ik van de partij. Het geeft mij een kick, als alles op en top geregeld is. 

Ik ben een rationele, kritische denker en heb een frisse blik. Voor mij moeten dingen logisch zijn en een geheel vormen. Ik analyseer, definieer, classificeer en generaliseer. Mijn doel is dat alles klopt als een bus: de planning, logistiek en het uiteindelijke resultaat van het interieur-ontwerp en/of verbouwing. 

OVER MATHIJS

“Ik ken het hele bouwproces, van schetsontwerp tot eindlevering, van binnen tot buiten! “

Ik ben Mathijs van der Grinten en ik ben binnen Vedegin werkzaam als bouwtechnisch adviseur. Als gepensioneerd architect vind ik het heerlijk om mij zijdelings toch nog bezig te houden met mijn vak. De liefde voor architectuur en alles wat daarmee te maken heeft, ontstond al in mijn jeugd. Als kind was ik gefascineerd door de Griekse, Romeinse en Gotische (bouw)cultuur. Ook was ik op de middelbare school altijd bouwconstructies aan het tekenen. Het was toen al een passie, die ik nooit heb losgelaten. 

Binnen Vedegin interieur-design zorg ik voor het bouwtechnisch advies en ben ik eindverantwoordelijk voor een mooi en kwalitatief hoogwaardig resultaat. Daarom houd ik graag een vinger aan de pols als het gaat om de uitvoering van de bouw door projecten te bezoeken en ter plekke vragen te beantwoorden van klanten en uitvoerders.
Deze rol is mij op het lijf geschreven. Als architect verzorgde ik al het bouwkundige tekenwerk en ik ken het hele bouwproces- van schetsontwerp tot definitieve eindleveringen- van binnen tot buiten. Ik vind het fantastisch dat mijn dochter Paulien mijn passie voor bouw en architectuur op haar eigen manier heeft voortgezet als interieur-ontwerper. De naam Vedegin, een afkorting voor ‘van der Grinten’ gebruikte ik zolang ik werkzaam was als architect voor mijn eigen architectenbureau. Het is een naam die ik inmiddels met liefde en trots heb overgedragen aan Paulien.

JOuW DROOM-INTERIEUR TOT LEVEN BRENGEN?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om te vertellen wat je wensen zijn en voor welk budget. Wij helpen je met liefde en plezier verder.

JA, dat wil ik